Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: XXL Raisio Mylly, Redi XXL aukioloajat, Mylly HM, ja XXL Sports & Outdoor Oulu Oulu

XXL on urheilu- ja retkeilytarvikkeita myyvä kauppaketju, jolla on useita eri myymälöitä ympäri Suomea. Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin XXL Raisio Myllyn, Redin XXL:n aukioloajat, Mylly HM:n sekä XXL Sports & Outdoor Oulun, Oulun myymälän.

XXL Raisio Mylly

XXL Raisio Mylly sijaitsee Raisiossa Mylly-nimisessä kauppakeskuksessa. Kauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilu- ja retkeilytuotteita aina vaatteista ja jalkineista aina välineisiin ja tarvikkeisiin. XXL Raisio Mylly on avoinna arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Redi XXL aukioloajat

Redi XXL sijaitsee Itä-Helsingissä Redin kauppakeskuksessa. Kauppa tarjoaa laajan valikoiman urheilu- ja retkeilytarvikkeita eri harrastuksiin. Redi XXL on avoinna arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Mylly HM

Mylly HM on osa suosittua Mylly-kauppakeskusta Raisiossa. HM tarjoaa laajan valikoiman muotia ja vaatteita koko perheelle. Kauppa on avoinna arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 12-18. Mylly HM:n yhteydessä sijaitsee myös XXL Raisio Mylly, josta voi löytää laadukkaita urheilu- ja retkeilytarvikkeita.

XXL Sports & Outdoor Oulu Oulu

XXL Sports & Outdoor Oulu Oulu sijaitsee Oulun Limingantullissa. Kyseessä on XXL:n myymälä Oulussa, joka tarjoaa kattavan valikoiman urheilu- ja retkeilytarvikkeita eri harrastuksiin. Myymälä on avoinna arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on XXL Raisio Myllyn tarkka osoite?

XXl Raisio Myllyn tarkka osoite on Myllynkatu 31, Raisio.

Mitkä ovat Redi XXL:n aukioloajat?

Redi XXL:n aukioloajat vaihtelevat, mutta ne löytyvät helposti nettisivuilta tai soittamalla suoraan myymälään.

Missä sijaitsee Myllyn H&M?

Myllyn H&M sijaitsee Myllyn ostoskeskuksessa Raisiossa.

Onko XXL Sports & Outdoor Oulussa?

Kyllä, XXL Sports & Outdoor löytyy myös Oulusta.

Artiklen Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: XXL Raisio Mylly, Redi XXL aukioloajat, Mylly HM, ja XXL Sports & Outdoor Oulu Oulu har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser