Sami rakshit wikipedia

Tullin valvontaosaston päällikkö kommentoi tullipomon …

3.3.2017 — Tullin valvontaosaston päällikkö Sami Rakshit kertoo antaneensa alaiselleen huomautuksen sopimattomasta käytöksestä. – Tästä ei koitunut …

Tullipomot tukkanuottasilla – Hartikainen ja Rakshit … – YLE

Tullipomot tukkanuottasilla – Hartikainen ja Rakshit pääpukareina | Yle Uutiset

16.2.2016 — Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen ja valvonnasta, tarkastuksesta ja tutkinnasta vastaava johtaja Sami Rakshit ovat ajautuneet ilmiriitaan.

Tullin johto on ajautunut riitelyn ja syyttelyn kierteeseen. Huono ilmapiiri ja valtataistelu vaikuttaa myös tutkintapyyntöjen taustalla.

Huumeiden dekriminalisointi – Wikipedia

Maaliskuussa 2018 Tullin valvontajohtaja Sami Rakshit otti kantaa dekriminalisaatiokeskusteluun toteamalla, että huumeiden käytön on pysyttävä laittomana, …

Suomen tulli pysäytti kaikki tummaihoiset VPS:n pelaajat …

Suomen tulli pysäytti kaikki tummaihoiset VPS:n pelaajat satamassa | Keskustelu | Kaksplus

10.3.2019 — Helsingin Sanomien tavoittama Tullin valvontajohtaja Sami Rakshit kertoo, että laivalla oli Tullin etsimä henkilö, joka myös tavoitettiin.

https://www.iltalehti.fi/veikkausliiga/a/cf6aec91-42a5-48dc-b4a1-b7c4e6aee63d

Venäläismedia väittää Suomen tullin takavarikoineen …

Venäläismedia väittää Suomen tullin takavarikoineen historiallista taidetta – lähtikö Italiasta arvokas taidelasti maaliskuun lopussa? – Kotimaa – Ilta-Sanomat

5.4.2022 — Tullin valvontaosaston johtaja Sami Rakshit ei vahvistanut eikä kieltänyt väitettä Ilta-Sanomien kysyessä asiasta.

Venäläismedia uutisoi Vaalimaan tullin takavarikoineen taidetta Pietarin legendaarisesta Eremitaasin museosta. Taideteoksia ollaan palauttamassa ainakin Ranskasta ja Italiasta.

Tullin valvontaosaston johtaja Sami Rakshit – YouTube

Sami Rakshit. Päätoimittaja. Esko Hirvonen. Toimitussihteeri. Angelika Piirainen … Sami Tammisto. Saulo Typpö. Mika Ylitolva … Lähde: Wikipedia.

Tullin valvonnan vuosijulkaisu 2015

Tullin valvontajohtaja Rikospaikassa: Huumausaineiden käytön pysyttävä lainvastaisena, mutta rankaisemisesta voitaisiin luopua – MTVuutiset.fi

14.3.2018 — Tullin valvontajohtaja Sami Rakshitin mukaan huumausaineiden käytöstä ei tarvitse välttämättä rangaista. Rakshit näkee tarpeellisemmaksi …

Tullin valvontajohtaja Sami Rakshitin mukaan huumausaineiden käytöstä ei tarvitse välttämättä rangaista. Rakshit näkee tarpeellisemmaksi huumeiden käyttäjien auttamisen.

Tullin valvontajohtaja Sami Rakshit Rikospaikan haastattelussa.

Vatanen Sami Pekka Juhani Tampe- re. Vierikko Janne Pentti Helsinki … Rakshit Sami Ville Kerava … wikipedia”-projekti (kts. www. sotapolku.fi ).

Keywords: sami rakshit wikipedia